Ik heb het geluk gehad van wat ooit begon als een hobby mijn werk te kunnen maken.  Een beroep waar ik volop mijn energie en creativiteit in kwijt kan.

 

In 2018 volbracht ik de opleiding tot allround make-up artist bij de B Academy in Amsterdam. Tijdens deze opleiding  heb ik mij gespecialiseerd in zowel fashion als commerciële make-up en haarstyling. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van haarstyling, waaronder ook bruidskapsels.

 

Een van de fijnste dingen aan dit vak vind ik de diversiteit. Onder andere foto- en videoshoots, evenementen en bruiloften behoren tot mijn werkzaamheden. Neem gerust contact met me op voor een samenwerking of meer informatie!

 

Liefs,

Mahzad

 

 

 

Wat begon als een hobby, is inmiddels mijn werk geworden. Een beroep waarin ik volop mijn creativiteit kwijt kan.

 

In 2017 heb ik bij B Academy Amsterdam een opleiding gevolgd tot allround make-upartist. Hier heb ik me zowel in fashion als in commerciële make-up en haarstyling gespecialiseerd. Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van haarstyling waaronder bruidskapsels.

 

Ik houd ontzettend van de diversiteit van dit, en ben daarom ook breed inzetbaar: Foto- en videoshoots, evenementen en bruiloften. Neem gerust contact met me op voor samenwerkingen of meer informatie!